Se udvalg af billige biker jeans

Billige biker jeans

Er du også vild med bikerstilen, så bør du naturligvis eje et par biker jeans. Ønsker du at holde dine udgifter nede på et minimum, så bør du gå på jagt efter billige biker jeans. I den forbindelse kan du glæde dig over, at der findes mange bikerinspirerede jeans til konkurrencedygtige priser.

I denne guide introducerer vi dig for, hvilke billige biker jeans der findes, og hvor du kan købe dem. Vi har valgt at tage udgangspunkt i biker jeans til mænd og kvinder, der koster under 500 kr. Dermed er det muligt at tilgodese ethvert budget.

4 eksempler på billige biker jeans

Vi har nøje udvalgt 4 biker jeans, som kan købes til under 500 kr. Selvom du har et presset budget, skal du selvfølgelig ikke gå glip af at eje et par jeans i bikerstil. Vi giver dig selvfølgelig alt den nødvendige inspiration, så du kan gøre en god handel og undgå at vælte dit budget.

Sixth June 392KD (herre)

Sixth June 392KD er et par herrejeans i den klassiske bikerstil. Det er et par mørke jeans, der byder på et unikt og moderigtigt look. Disse grå jeans er med rillet mønster foran på begge knæ. Blandt de mange detaljer er det også værd at lægge mærke til den lyse farve midtpå, som er med at til at gøre jeansene ekstra interessante.

De lækre jeans gør sig også bemærket med sine fede detaljer med logo på knapper ved lommerne. Jeansene er fremstillet af 97 % bomuld og 3 % elasthan, som er en glimrende materialekombination. Du kan bruge disse stilrene jeans til både hverdag og festlige lejligheder.

250 DKK

[qode_button_v2 target=”_self” font_weight=”500″ hover_effect=”” text=”Gå til produktet »” background_color=”#a3c958″ hover_background_color=”#333333″ color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” font_size=”16″ link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=19864&bannerid=28621&htmlurl=http://www.2trendy.dk/shop/sixth-june-392kd-36537p.html”]

Højdepunkter

• Biker jeans til mænd
• Moderigtigt look
• Rillet mønster på begge knæ
• Lys farve midtpå
• Logo på knapper
• 97 % bomuld og 3 % elasthan

Stort udvalg af Biker Jeans på Styled

Hvis du er på udkig efter et par billige biker jeans, så finder du uden tvivl en masse på den kendte danske webshop, Styled. Deres store udvalg dækker bl.a. Biker Jeans i prisklassen 299 DKK og opefter.

Du kan købe de moderigtige biker jeans til en yderst fair pris. Kvalitetsmæssigt er det svært (hvis ikke umuligt) at finde bedre jeans til prisen, hvilket du bør have med i dine overvejelser. De blålige jeans er fremstillet af 98 % bomuld og 2 % elasthan.

299 DKK og opefter

[qode_button_v2 target=”_self” font_weight=”500″ hover_effect=”” text=”Gå til produktet »” background_color=”#a3c958″ hover_background_color=”#333333″ color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” font_size=”16″ link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=19864&bannerid=44821&htmlurl=https://styled.dk/catalogsearch/result/?q=biker”]

Højdepunkter

• Biker jeans til mænd
• Forvasket sort/blå med stretch
• Rillet mønster ved knæ og lår (særlige syninger)
• Høj kvalitet
• 98 % bomuld og 2 % elasthan

J&J Mike Ripped (herre)

J&J Mike Ripped kan erhverves til en fordelagtig tilbudspris, hvorfor du har mulighed for at spare mange penge på et par biker jeans i enestående kvalitet. J&J er blevet et kendt mærke på den danske modescene, hvor man bl.a. roser J&J for den høje kvalitet.

J&J Mike Ripped er et par moderigtige biker jeans, der kommer med mange fede ripped-detaljer og i slimfit-pasform. De blålige biker jeans vil kunne sætte prikken over i’et på ethvert outfit, da de er stilrene på alle parametre. Du kan også få fat i disse billige biker jeans, hvis du afgiver en bestilling, før det eftertragtede tilbud udløber.

499,00 DKK

[qode_button_v2 target=”_self” font_weight=”500″ hover_effect=”” text=”Gå til produktet »” background_color=”#a3c958″ hover_background_color=”#333333″ color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” font_size=”16″ link=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=19864&bannerid=44821&htmlurl=https://styled.dk/collections/biker-jeans/products/mike-blue-biker-jeans-ripped-by-j-j”]

Højdepunkter

• Biker jeans til mænd
• Kendt mærke
• Høj kvalitet
• Ripped-detaljer
• Slimfit-pasform
• Glimrende tilbud

Her kan du købe billige biker jeans

Der er hjælp at hente for dig, som vil købe billige biker jeans, men ikke kender til nogle prisvenlige forhandlere. Vi er nemlig bekendt med rigtigt mange online forhandlere, som kan tilbyde fordelagtige priser på biker jeans – i høj kvalitet vel at bemærke.Her kan du købe billige biker jeans

Vi ønsker at gøre det nemt for dig og har derfor udarbejdet en liste over forhandlere, der bl.a. har specialiseret sig i billige biker jeans. Der er tilmed tale om forhandlere, som har et stort udvalg af kvalitetsjeans, så du kan vælge mellem mange forskellige jeans.

Teeshoppen.dk: Teeshoppen har sammensat et attraktivt udvalg af biker jeans, hvor der er flere mærker repræsenteret. Du kan bl.a. købe herrejeans fra Urban Classics og Sixth June, som leverer kvalitetsjeans til modeinteresserede herre.

2trendy.dk: 2trendy.dk har også et stort udvalg af billige biker jeans til mænd, hvor du helt sikkert kan finde et par jeans, der appellerer til din personlige smag. Du finder jeans fra Only & Sons, Sixth June og Just Junkies. 2trendy forhandler jeans i forskellige prisklasser.

Zalando.dk: Zalando.dk sælger billige biker jeans til både mænd og kvinder. Du kan bl.a. shoppe jeans fra ONLY og Noisy May, som henvender sig til det kvindelige publikum. Zalando har presset priserne i bund, så du kan spare penge på biker jeans.

Styled.dk: Styled.dk er uden tvivl også et besøg værd, hvis man gerne vil bestille billige biker jeans. Den danske webshop sælger biker jeans fra sit eget mærke (Styled) og J&J, som er meget populært blandt mænd og unge fyre.