Er du til jeans eller bukser?

Er du til jeans eller bukser?

Om end det skal være bikerjeans, eller en helt anden type buks er i princippet underordnet. Det vigtigste er at man føler sig tilpas i den model man har valgt.

Julen står lige for døren, hvilket kan mærkes i de forskellige shoppingscentre, men i høj grad også på internettet. Volumen på antal søgninger stiger markant i disse måneder, hvor folk kigger efter julegaver og overraskelser til dem som de har kær. Det er alt lige fra tøj, boliginteriør og rejser.

Trends ændrer sig løbende

I dagens indlæg på Bikerjeans har vi taget udgangspunkt i bukser og jeans. Der findes et hav af forskellige slags bukser, og tendensen er ret interessant at kigge tilbage på. Bukser og jeans er noget af det, som har ændret sig mest gennem tiden. Ofte ser vi gamle modeller fra 70’erne og 80’erne komme tilbage i forhold til trenden.

Husker du disse trends?

Engang skulle de sidde løst for oven. Så blev det løst forneden. Indtil alle skulle have stramme bukser og jeans, ligegyldigt køn. Trends er interessante og udvikler sig lynhurtigt i en dynamisk modeverden. Det er ikke kun jeans der er gået fra et kasselook til trompetlook, men også traditionelle chinos, habitbukser m.m., har igennem en lang periode været en stensikker vinder.

Habitten holder 100% stadigvæk  

Der findes ikke noget mere klassisk end habitten. I flere hundreder år har den været benyttet til forskellige arrangementer. Habitten har rigtig meget historie, og afhængig af hvordan man bærer den – altså med slips eller butterfly har de forskellige signalværdier. En habit anvendes både rent professionelt i forskellige jobs, såsom ejendomsmæglere, bankmænd eller børshandlere. Ydermere er den oplagt til fest.

Habitten er i høj grad ikke kun en vare for mænd. Rigtig mange kvinder benytter også habitten på arbejde, men også fordi den har fået en meget særlig status i de seneste år i den kvindelige garderobe.

De seneste 2017/ 2018 trends

Det seneste vi har set inden for bukser og jeans, er både de populære cropped modeller, der ganske vidst er kortere ved anklerne, men også de løse modeller som ikke nødvendigvis sidder klistret om benene. Begge tendenser er noget man har set på catwalken inden for både herre og kvindemode anno 2017.

Mange spår trenden fortsætter i 2018, med løsere modeller, samt stadigvæk en præference for kortere jeans og bukser der ikke nødvendigvis går helt ned til anklerne. Vi glæder os til at følge trenden – både indenfor traditionelle jeans, bukser – men i høj grad også inden for bikerjeans.

Tak fordi du læste med.

No Comments

Post A Comment