Guide: Køb de rigtige bukser

Guide: Køb de rigtige bukser

At vælge bukser kan være et stort projekt for både mænd og kvinder, da det kan være svært at finde ud af, hvad der sidder godt på en. Pointen med bukser er, at de gerne skal sidde godt fra top til tå, og det kan altså være svært at finde et sådant par. De fleste har prøvet at stå i prøverummet med bukser, der var passende i længden, men for små om livet, hvilket kan være en frustrerende oplevelse. Andre har måske det omvendte problem. Hovedsagen er, at det er svært at finde bukser, der sidder godt, så her får du en guide, der kan hjælpe dig.

Til dig med lange ben

Har du været så heldig at blive udstyret med lange ben, bør du ikke klage. Det kan være svært at finde bukser, der er lange nok, men dine ben gør, at du vil se fantastisk ud i et par skinny jeans. Ligeledes vil du også se godt ud i farvede bukser.

Til dig med korte ben

Ja, det må være dig, der står i prøverummet og skvatter i dine bukser samtidig med, at de sidder fantastisk foroven. Dog findes der heldigvis bukser i dag, der har en størrelse i længden og en størrelse i livet, hvilket gør det langt nemmere at finde et par bukser, der rent faktisk passer.

Deller på maven

For mange er det ubehageligt at gå med bukser og jeans, hvis man føler sig stor rundt om maven, og det kan samtidig være svært at finde bukser, der passer, da bukserne kan risikere at gabe foroven. Dog findes der bukser, der kan få dig til at se slankere ud. Her bør du vælge mørke jeans med lige ben, og lavtaljede bukser er altid din værste fjende.

 

Find et par lækre og praktiske bukser på Eventyrsport.dk

Ønsker du at finde lækre og praktiske bukser, bør du tage et kig på Eventyrsport.dk, hvor du finder et stort udvalg – uanset hvilken type du er. Her er der plads til alle, så du har de samme muligheder som alle andre for at se godt ud i dine bukser.

No Comments

Post A Comment