3 tips til efterårsgarderoben

3 tips til efterårsgarderoben

Efteråret er i gang, og det betyder fornyelse af garderoben. I efterårsmåneder bliver det koldere, mere blæsende og der kommer en masse regn i Danmark. Det er derfor vigtigt at have garderoben klar til de koldere måneder. Du får derfor 3 tips her, til hvordan du kan gøre din garderobe klar.

Varmt tøj

Det første du skal have klar til garderobe er en masse varmt tøj. En varm trøje er perfekt til eftermiddage, aftener og weekenderne derhjemme. En varm trøje, som du har på derhjemme behøves ikke at være noget specielt, der er det vigtigst, at den er behagelig at have på. Hvis du har brug for en varm trøje til skole eller arbejde, kan du fx købe en pæn striktrøje.

Noget andet uundværligt, for ikke at fryse hele efteråret er en god jakke. En perfekt jakke til efteråret er en af de klassiske trenchcoats. Det er en god overgangsjakke til det koldere vejr, hvor en vinterjakke er for varm. Selvom en trenchcoat mest lyder som en kvinde-ting er det også moderne for mænd med en pæn trenchcoat.

Hvis du mangler en lækker frakke, kan du prøve at kigge rundt på nettet, og se om du finder en jakke, der falder i sin smag. Der er så mange webshops i dag, at du finder et større udvalg end i de fysiske butikker, og så er det samtidig også hurtigere at shoppe online. Du kan fx kigge på www. fashionforest.dk

 

Vær klar til regnen

For at være klar til efteråret, er det afgørende at være klar til regnvejret, som er en selvfølge i det danske vejr. Det handler altså om at have en god regnjakke, og nogle støvler der kan klare regnen.

Når du skal ud at kigge efter din næste regnjakke, er det selvfølgelig vigtigt at den er vandtæt. Det kan du holde øje med, ved at kigge efter hvor store vandmængder jakken kan holde til. Samtidig er det en god idé at være opmærksom på syningerne, da det er vigtigt at de er limet eller beskyttet mod vand på en anden måde.

For at være klar til regnen, er det også en god idé med et par gummistøvler. Gummistøvler lyder måske ikke som det mest moderne, men du kan finde mange gummistøvler der passer til moden, fx Ilse Jacobsens mærke. Senest har det været moderne med korte gummistøvler, som også er super praktiske. Korte gummistøvler er gode at have på til daglig, da de er super behagelige at have på, og, endnu vigtigere, holder dine fødder tørre.

Du kan også overveje et par gummistøvler med for indeni. Det er gode støvler fordi der er mere varme i, end de traditionelle gummistøvler. Alternativt kan du have et par tykke uldsokker i et par traditionelle gummistøvler og undgå kolde fødder på den måde.

 

Hue, vanter og tørklæde

Det sidste som er godt at have klar til efterårsgarderoben er en hue, et par vanter og et varmt halstørklæde. Det lyder måske mere som noget til vintergarderoben, men er også godt at have til efterårsgarderoben.

Et varmt tørklæde, er den vigtigste af de tre. I efterårssæsonen bliver mange ramt af forkølelse, og du kan gardere dig lidt mod forkølelse, ved at holde din hals varm. Specielt hvis du cykler eller går til arbejde, og derfor er ude i de kolde morgentimer.

Hvis du er udenfor om morgenen, er det også rart med et par gode handsker. Til efteråret behøver det ikke at være et par tykke varmer handsker, men et par tynde handsker er ofte nok.

Du kan læse flere gode råd om mode og shopping ved at klikke her.

No Comments

Post A Comment