Her finder du billige og lækre jeans

Her finder du billige og lækre jeans

At shoppe jeans kan være meget svært – det er sjældent de sidder helt rigtig, enten så folder de, er for lange, for små, ellers er der noget helt andet galt. Når man så endelig finder nogle jeans, der rent faktisk passer, ja så koster de en halv bondegård! Men det behøver de faktisk slet ikke. Her kan du få nogle ideer til nogle steder, hvor du kan få lækre jeans til retfærdige priser – både fysiske butikker og webshops.

H&M

H&M er kendt for at have lave priser. De laver priser betyder dog ikke, at deres kvalitet ikke er iorden. Deres tøj holder godt, og findes i alle tænkelige størrelser, så muligheden for at du kan finde et par jeans, der passer dig, skulle gerne være meget stor. Når du samtidigt kan få dem til billige penge, er der jo ikke noget dårligt at pege ud i den handel.

Genbrugsbutikker

Når man shopper efter jeans i genbrugsbutikkerne rundt om i landet, er det nok mere prisen end kvaliteten man går op i. Dog kan man godt være heldig at finde nogle jeans, der er så gode som nye, og det til og med til en super lav pris. Vintage-looket er dog også blevet meget populært igen, så det gør ikke så meget, hvis dine genbrugsjeans ikke ser helt nye ud.

SJ-Tekstil

Dette er ikke en super kendt butik, men det holder dem ikke tilbage fra at have tøj i topkvalitet. De har tøj fra flere forskellige mærker, f.eks. ZE-ZE tøj, som bl.a. inkluderer jeans i god kvalitet, uden at prisen stiger alverden. Ved SJ-Tekstil kører de også forskellige kampagner med rabatter, så det kan godt betale sig, at holde øje med nogle af de varer, som du har overvejet at købe – og udover det er der også gratis fragt!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.