Skal din garderobe fornyes?

Skal din garderobe fornyes?

Du kender det sikkert: dit klædeskab er overfyldt med tøj, alligevel kan du ikke finde noget at tage på. Du vil egentlig gerne se lidt smart ud, men det ender med du igen, tager et par jeans og en T-shirt på. Man kan godt blive træt af tøjkriser og kedelige outfits, men det er der heldigvis en løsning på.

Sådan går du i gang

For at løse din tøjkrise må du tage et skridt ad gangen. Et godt sted at starte vil være at prøve alt dit tøj på. Hvis du ikke har haft tøjstykket på indenfor de sidste 3 måneder (fine kjoler og tøj der ikke er i sæson, er undtaget), så er det tid til det får en ny ejer. Eller hvis du ikke vil tage dit stykke tøj på i en tøjkrise, så er det tid til udskiftning. Efter du har ryddet ud i din garderobe, kan du give dit tøj videre, aflevere det til genbrug eller sælge det på nettet. Du kan også vælge at spørge din veninde om hun vil bytte tøj. På den måde ender det ikke som skrald, men får en ny ejer.

Afslut projektet og kom videre

Nu har du smidt alt dit tøj ud, så er det tid fornyelse. Din garderobe rummer formegentlig ikke ligeså meget tøj længere, så der er plads til noget nyt. En god måde at finde ud af hvad du gerne vil have i din nye garderobe, er at kigge på det tøj du i forvejen har. Hvis du har noget tøj du er ekstra glad for, så skal du kigge efter noget i samme stil. Når det endelig kommer til at købe nyt tøj, kan du kigge her, det er en god webshop at kigge på. De har et bredt udvalg af modetøj. På hjemmesiden finder man både net, kjoler, toppe og sko til enhver anledning.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.