Få en flot pelsvest til at matche dine jeans

Få en flot pelsvest til at matche dine jeans

Det gode ved jeans er, at de kan styles på et utal af forskellige måder. Det er altid spændende at gå på opdagelse i nye og interessant kombinationer og stile. Til gengæld er det også utroligt nemt at gro fast i gamle vaner, når man har fundet nogle kombinationer, der fungerer. At prøve noget nyt kan dog altid anbefales, da det kan give et friskt pust.

Find noget, der skaber kontraster

Det rå, det seje, det feminine, det tjekkede. Der findes et væld af forskellige stilarter. Fælles for disse er, at de nogle gange i særlig grad kommer til deres ret, når de kombineres. Uventede kombinationer kan for eksempel være en medvirkende faktor til at skabe øje for detaljen, og kan blandt andet være med til at fremhæve de enkelte dele af et outfit.

En af de ting, der i særlig grad kan skabe en fed kontrast til et par jeans, er pels. Pels kan fås i mange forskellige former og afskygninger, og det er blandt andet muligt at få både ægte og imiteret pels alt efter hvad man er til. Er du for eksempel interesseret i flotte pelsveste, kan du med fordel se mere og lade dig inspirere af udvalget – måske findes der en, der passer til præcis den stil og dine jeans.

Modighed kommer man længst med

Det er ikke altid nemt at sammensætte outfits, og særligt når man afprøver vågede kombinationer, man ikke normalt går i, kan det virke som en grænseoverskridende beslutning. Ofte viser det sig dog at være det værd, og med lidt mod kan du virkelig opdage nogle helt nye sider af både dig selv og din stil. Det er en god måde til at realisere dig selv og samtidigt en enestående mulighed for at teste sig eget mod og komme lidt ud af boksen.

No Comments

Post A Comment