Få råd til de bikerjeans, som du drømmer om

Få råd til de bikerjeans, som du drømmer om

Hvis du drømmer om et helt specifikt par bikerjeans, er det selvfølgelig dem, du skal have. Derfor er det også brandærgerligt, hvis du ikke har råd til dem. Det kan være, at du ikke har så stor en indkomst lige nu, at du ikke har sparet op eller noget helt tredje.

Uanset hvad årsagen er, findes der heldigvis en løsning. Du kan nemlig optage et privatlån. Låntypen kan sammenlignes med et banklån, dog med den forskel, at du låner pengene af en lånevirksomhed – og ikke en regulær bank. Derfor vil virksomheden typisk ikke kræve en ligeså stor sikkerhed, ligesom pengene også kan blive udbetalt hurtigere. Læs mere om låntypen i det følgende.

Hvad er et privatlån?

Nogle mennesker vil hævde, at de bedste lån er private. Det skyldes først og fremmest, at du ofte ikke behøves stille sikkerhed, når du optager lånet. Det vil med andre ord sige, at du altså ikke behøves have hverken en bolig, bil eller lignende aktiv for at optage lånet. Selv hvis du har ét af disse aktiver, behøves du ikke stille det som sikkerhed for lånet.

Hele processen med et privatlån går derfor også hurtigere, hvilket resulterer i, at du allerede kan have pengene på din konto dagen efter.

Endelig behøves du heller ikke forklare lånevirksomheden, hvad du gerne vil bruge pengene til. Det er helt op til dig selv. Til sammenligning vil din bankrådgiver altid vide, hvad formålet med et eventuelt banklån er.

Det kræver det at optage et banklån

Der er få krav, som du skal opfylde, for at kunne at optage et privatlån:

  • Du skal være mindst 18 år – ofte også ældre
  • Du skal være dansk statsborger og have adresse i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Din indkomst skal være tilstrækkelig stor, så du har råd til at tilbagebetale lånet

Brug pengene til det, som du ønsker

En af de største fordele ved et privatlån er uden tvivl, at du kan bruge pengene, som du ønsker. Du skal altså ikke sidde over for en bankrådgiver og forsvare, hvorfor du optager lånet.

Så længe du overholder din afbetalingsplan med lånevirksomheden, kan du bruge de lånte penge på det, du vil. Derfor er der mange mennesker, der foretrækker et privatlån fremfor et banklån.

No Comments

Post A Comment