Jeans til den ungdommelige mor

Jeans til den ungdommelige mor

Jeans er en klassiker, som passer til alle perioder af ens liv som kvinde. Selv som mor kan man finde styles, som passer til at man skal lege, til middagsselskab eller ud på indkøb – med eller uden børn.

Jeans til mødre skal helst være både praktiske og elegante, for man kan stadig elske moderigtigt tøj og være nødt til at løbe rundt efter ungerne. Herunder er nogle forslag til, hvordan du kan integrere jeans i din garderobe.

Bikerjeans som mor

Bikerjeans er særligt populære blandt den yngre målgruppe men det gør den ikke mindre brugbar når man bliver ældre. Selvom det er en nyere trend med bikerjeans til kvinder, kan man sagtens finde versioner der er tilpasset livet som forældre.

Der er flere brands, som tilbyder bikerjeans i god kvalitet og flotte designs, er nævnt her på vores hjemmeside. Disse mærker udvikler også jeans til mødre, der ønsker et mere rocket look eller bare vil have lidt kant i deres garderobe.

Det vigtigste er, at ens jeans har et godt stræk omkring maven, hvis man stadige er i den tidlige periode af graviditeten, ellers kan man ikke passe dem jo længere man kommer hen mod fødslen.

Jeggings med høj talje

Nogle ryster på hovedet og andre sværger til dem. Jeggings – som er en kombination af leggings og jeans – er blevet en favorit i mange kvinders skab og det er de også for mødre.

Disse bukser indeholder materiale der strækker sig ud og har fokus på at være bløde så gør de både er behagelige at gå i og samtidig ser flotte ud.

Jeggings er et smart alternativ til mødre, som elsker at være aktive med deres børn og ikke vil opgive komforten fra leggings for et par stramme skinny jeans. Jeggings kan også findes med bikerjeans-detaljer, hvis man gerne tilføje rå detaljer til garderoben.

Mom Jeans – en sand klassiker

En anden model som er en sand vinder blandt kvinder med børn er Mom jeansene. Denne model fandtes sikkert i din egen mors skuffer i 90’erne, og har fået en renæssance i det seneste par år hvor mange moderne brands bragte dem tilbage i butikkerne.

Mom jeans har en høj talje uden den er for høj, et afslappet fit uden at de bliver store og lange lommer der giver din numse et godt løft. De passer til stort set alle kropstyper og passer til alle slags arrangementer samtidigt med at man ikke ofrer komfort.

Fordi de er på mode, findes de i flere typer materiale end denim, og man kan sagtens finde en funky fløjls version blandt nye og gamle Lee jeans, enten i butikkerne eller online.

Børnene skal ikke snydes

Selvom børn gerne skal have tøj, som passer til at de kan være aktive og lege, behøver man ikke at gå på kompromis med god stil.

Man kan sagtens finde flotte jeans til børn i forskellige aldre, som de kan være komfortable i, mens de render rundt på legepladsen. Det er desuden blevet mere populært at børn gør med jeans, selvom normal denim godt kan være svært at finde.

Oftest er jeans til børn lavet med en kombination af elastan og bomuld, hvilket sikrer at de kan strække sig. Det gør dem også lette at vaske, når der er kommet græspletter på efter en tur i skolen eller børnehaven.

Jeans selv til de bittesmå

Når det kommer til babyer, er det dog vigtigt at deres tøj er blødt og ikke indeholder skrappe kemikalier, der kan give dem eksem eller allergiske reaktioner. Der kan man eventuelt bruge leggings, som ligner denim og stadig passer til børnenes behov.

Her er Engel tøj et godt alternativ med deres produkter i 100% økologiske og naturlige materialer som bomuld, uld og silke. Deres produkter indeholder ikke skadelige kemikalier eller tungmetaller, og derfor er de et bæredygtigt og trendy valg til dit barns garderobe.

Desuden kan man til de yngre aldersgrupper ofte finde mere farverige alternativer, så de ikke kun skal gå i grå, blå eller sorte jeans.

No Comments

Post A Comment