På date i naturen?

På date i naturen?

Dreng møder pige. Dreng inviterer pige ud. Pige siger ja tak. Og så starter der en lavine af overvejelser i begge lejre. Når man skal ud på sin første date, så vil man rigtig gerne at alt er perfekt. Man skal dufte dejligt, håret skal være sat op, og så skal tøjet selvfølgelig passe. Og netop den sidste del med tøjet kan du læse mere om i denne artikel. Desuden er der fra april til august masser af flotte blomster, der kan gøre din date rigtig romantisk, hvis du vælger at holde den i naturen.

Vælg slidte bukser, hvis du vil være top moderne

Ja det lyder måske helt absurd, men faktisk findes der bukser, hvor slitage og mode hænger super fint sammen. Disse kaldes Biker Jeans, og hvis du skal være med på moden, så bør du uden tvivl investere i et par af denne slags bukser. De fås både til mænd og kvinder, så der er ingen undskyldning for at springe denne slags bukser over. Herudover er de selvfølgelig tilpasset til en bred aldersgruppe, da de har et meget tidløst design.

Markedet er meget bredt, og det kan være svært at finde de helt rette Biker Jeans, men heldigvis kan du med lidt søgning på nettet ret nemt finde et par, der passer perfekt til dig. Biker Jeans er bukser med meget høj komfort, og designet er et forvasket slidt look. Typisk er der bevidst lavet nogle slitager i form af revner i bukserne, hvilket er noget af det, der får dem til at se top moderne ud. Så på din næste date, kan du let imponere din eventuelle kommende partner ved at møde op i top moderne og godt slidte Biker Jeans.

Få en romantisk date, hvis du vælger naturen

Som tidligere nævnt, er der fra april til august god grund til at afholde jeres date i naturen. Dette er nemlig blomstringssæson for en masse flotte blomster.En kommunal park har ofte plantet forskellige blomster, der er med til at give liv og farver. Og så har hver blomst også en dejlig unik duft.

Når der er amoriner i luften, bliver disse derfor ikke dulmet, når du tager din partner med på en date i naturen. Nogen mener at det er en form for terapi, at kigge på flotte blomster, og næsten alle ved jo at en buket blomster gør underværker, hvis man skal imponere en pige.

Hvis du skal vælge en buket blomster til pigen, så gør brug af sæsonens blomster. I april og maj, kan du finde flotte krokus og hyacinter, der har en mase forskellige farver. Disse kan du så kombinere med tulipaner, der fås i flotte gule og hvide blomster.

Er vi længere henne på sæsonen som maj og juni, så er det andre blomster, der er på menukortet. Her finder du fx petunia, der fås fra pink og over i en form for lilla. Og hvilken pige elsker ikke pink? Disse kan kombineres med andre farver, og skaber en flot buket.

Sensommeren juli og august byder på lidt andre blomster. Det er her, hvor romantikeren virkelig kan komme frem i dig, hvis du i haven har en rosenbusk. I disse måneder blomstre rosen, så hvis du vil noget seriøst med pigen, så giv hende en flot buket røde, hvide eller måske lyserøde roser.

No Comments

Post A Comment