Sådan får du den fedeste stil med bikerjeans

Sådan får du den fedeste stil med bikerjeans

Bikerjeans er kommet for at blive. De er blevet et populært stykke mode at have i skabet, både for mænd og kvinder. De får hurtigt ens outfit til at virke med velovervejet, og som om, at man har gjort meget mere ud af sit tøjvalg, end hvis man havde almindelige jeans på. På grund af bikerjeans’ detaljer gør det også outfittet mere råt og cool. Men man kan godt blive i tvivl om, hvordan de skal styles, og være bange for at kaste sig ud i den nye stil – her kommer en guide, der kan hjælpe dig til en fed stil med bikerjeans.

Både for mænd og kvinder

Bikerjeans er som sagt både for mænd og kvinder, og er nemme at style for begge køn. Som kvinde kan det være en god idé at sætter bikerjeans sammen med noget mere feminint som blonder, lyse farver eller lette tekstiler. Det skaber en god balance mellem det maskuline og feminine.

Som mand er det endnu mere enkelt. En hvid t-shirt og et par sneakers er en god kombination til bikerjeans og er et tidløst outfit. Hvis man vil have et ekstra lag, kan man tage en simpel læderjakke på – men her er det vigtigt, at det ikke er en bikerlæderjakke, da det ellers kan blive for meget.

Investér i et par gode jeans

Bikerjeans kommer i mange forskellige størrelser, modeller og priser. Hvis man bare vil prøve stilen af, kan det være fint at købe et billigt par. Men hvis man virkelig vil rocke et par bikerjeans, kan det være en god idé at investere i et par ordentligt bikerjeans. Kvaliteten er en helt anden, når man går en prisklasse eller to op – og så holder de længere. Da de godt kan være lidt dyre, kan et lille forbrugslån være en løsning. Klik her for at se tilbud på billige lån.

No Comments

Post A Comment