Sådan kan du udvide din tøjstil med flotte blazere

Sådan kan du udvide din tøjstil med flotte blazere

En blazer er simpelthen et must have i ethvert klædeskab. Måske er du i forvejen en glædelig forbruger af blazere i alle farver og materialer, eller ønsker du måske at tilføje din tøjstil lidt mere kant og elegance?

Selvom blazere ofte kan have et maskulint look, findes der i dag masser af skønne og feminine modeller til kvinder. Find din kommende blazer dame hos din nærmeste forhandler, hvor du kan finde inspiration til unikke sammensætninger med andre tøjsæt.

Kombinér den rå stil med ekstravagance

En blazer egner sig helt perfekt til at få indført lidt ekstra elegance i din tøjstil, men den kan også sagtens have en mere afslappet karakter. Du kan fx vælge at kombinere den klassiske blazer med rå bikerjeans eller lædertekstil. Mulighederne er mange, især når du kan vælge imellem blazere af forskellig karakter:

  • Diskrete farver
  • Pangfarver
  • Mønstre eller dyreprint

En blazer kan både sidde tæt til kroppen eller være en over size. Det afhænger af, hvilken stil du ønsker at have.

En blazer til enhver lejlighed

Selvom mange associerer en blazer med en meget officiel form for påklædning, så har den altså inden for de seneste år taget en mere afslappet form. Der er derfor ingen grænser for, hvad du kan bruge din blazer til:

  • Arbejde – en blazer kan først og fremmest bruges i professionelle sammenhænge, hvor det klassiske business-look nemt kan understøttes, fx med en hvid skjorte inden under.
  • Fest – er du til koncert eller fest, kan du vælge at tage en farverig blazer på og kombinere dit udtryk med flotte smykker – og måske nogle lidt mere vovede jeans i form af fx biker- eller læderbukser.
  • Casual hverdag – en ganske almindelig blazer i neutrale eller lyse farver kan skabe et godt grundlag for et casual outfit, hvis du fx skal på café med veninderne.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.