Spar penge på din vintergarderobe

Spar penge på din vintergarderobe

Sommeren er så småt ved at blive skiftet ud med efterår. Det betyder også, at vinteren for alvor nærmer sig. Når vinteren er her, er det ikke længere nok med overgangstøjet. Det er tid til at finde vintergarderoben frem. Men hvad bør sådan en egentlig indeholde? Hvis du også plejer at sælge eller give meget af dit vintertøj væk, når det skifter til forår og sommer, mangler du garanteret en god portion tøj, før vintergarderoben er i hus. Det gør dog også, at det godt kan blive rigtig dyrt i længden, hvis du hver sæson skifter garderobe.

Led længere efter gode tilbud

Hvis du gerne vil spare penge på din vintergarderobe, så lad vær med at gå ud og køb alt det første og bedste, du ser. Led lidt længere efter nogle gode tilbud. Specielt hvis du leder på nettet, vil du støde på nogle gode rabatter i ny og næ. Du kan f.eks. shoppe billige vinterjakker til damer her.

Giv det et forsøg at handle genbrug

Har du ikke handlet i genbrugsbutikker før, har du garanteret nogle fordomme omkring det. Du ser det måske som et sted, hvor de sælger din mormors gamle tøj, det lugter og der er intet flot at finde. I virkeligheden er der rigtig mange fine ting at finde, så længe du leder godt nok efter det. Hvis du shopper meget af din vintergarderobe i genbrug, vil du kunne spare rigtig mange penge.

Brug dit tøj fra sidste sæson

Overvej hvorvidt det er nødvendigt at give alle sidste års sweaters væk. Behold et par stykker af dem, så du ikke hvert år skal bruge penge på nye. Desuden kan du sagtens bruge ting fra din sommergarderobe i din vintergarderobe. En hvid t-shirt, der er lidt længere, kan f.eks. fungere rigtig godt under en striktrøje.

No Comments

Post A Comment