Med moderne kvalitetsmetoder til tryk er det blevet nemmere og billigere at designe sin egen trøje med tekst og billeder

Med moderne kvalitetsmetoder til tryk er det blevet nemmere og billigere at designe sin egen trøje med tekst og billeder

For ikke så mange år siden var det en besværlig og langtrukken kunst at trykke designs og tekst på T-shirts. Og skulle man have sit eget tryk på en T-shirt eller trøje, kunne det hurtigt løbe op i mange hundrede kroner.

Nu er tiderne heldigvis anderledes, og det digitale tryk har gjort sit indtog i T-shirt verdenen. Det betyder, at det er blevet væsentligt nemmere og ikke mindst meget billigere at få trykt T-shirts og trøjer med skræddersyede designs, logoer og tekster.

 

Kun fantasien sætter grænser

 

Det digitale trykformat gør det muligt at overføre filer direkte fra design-programmer, eller overføre billeder, nemt og hurtigt og i super høj kvalitet. Derfor kan du sidde derhjemme den ene øjeblik og designe et flot logo, et slogan eller en tekst over billede, og det næste øjeblik er din valgte T-shirt i trykken med motivet på. Design din egen trøje på et website, der benytter sig af metoder til tryk, der giver holdbare resultater, for at undgå at din trøje hurtigt ser forvasket ud.

 

Brug en online designer

 

Hvis du er ny til trøje design, kan det være en god ide at bruge en online designer til det. Designer-softwaren viser dig præcis, hvor dit motiv vil være placeret – så du f.eks. kan sætte tekst og billede i relation til hinanden.

 

No Comments

Post A Comment