Klæd dig på til ravjagt

Klæd dig på til ravjagt

Selvom årstiderne skifter, kan vejret synes varmere, end det egentligt er især, hvis du har planer om at være udenfor om morgenen. Ravjagt er en ting, som er begyndt at tage fart i Danmark, og interessen er stigende. Du får her derfor en guide til, hvordan du kan klæde dig på uanset årstiden.

Valg af tøj
Du skal selvfølgelig tage højde for sommer og vinter, da der er betydelig forskel på temperaturen. Her gælder det om, at du skal holde varmen, og du skal hellere kunne tage noget tøj af end på.

  1. En hue er med til at holde på kroppens varme, og den holder dig varm.

  2. Lag-på-lag – tag flere lag tøj på. Når du skal lede efter rav ved stranden, kan det hurtigt blæse mere end inde ved fast landjord. Dette skal du være opmærksom på. Du kan risikere at blive våd, når du er i nærheden af vandet, og du bukker dig for at samlet ravet op.

  3. Hav varmt fodtøj på med varme sokker.

  4. Halsen skal dækkes med et tørklæde, da en del af kropsvarmen kan forsvinde her.

Småting

Hvis du har planlagt at være afsted i længere tid, vil det være en god ide at have mad og drikkevarer med, så du undgår at gå sukkerkold. Hav en kande kaffe eller te med, som du kan varme dig på. Pak en kurv med disse, hvor du samtidig også kan lægge dit udstyr ned. Hvis du ikke har en ravlygte, kan det være essentielt af kigge på lygter til rav. Det er med til at gøre din ravjagt endnu mere sjov og spændende. Dette er især oplagt at investere i, hvis du har planer, eller en passion for at finde rav – turen bliver meget sjovere med det rette udstyr.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.