Undgå tøjkrise om morgenen

Undgå tøjkrise om morgenen

Rigtige mange har en tendens til at få tøjkrise, og ofte sker det i sidste øjeblik lige inden, at du skal ud ad døren. At vælge det rette tøj, kan være krævende og en proces, som kan vare længe. Du får derfor her en guide til, hvordan du undgår tøjkrise.

Læg tøjet frem aftenen før
I stedet for at stå i sidste øjeblik om morgenen inden afgang med en frustration over, at du har tøjkrise, så find tøjet frem om aftenen. Du har her bedre tid til at planlægge, hvad du kan tage på. Din morgen vil blive meget bedre, og mindre stressfuld. Du kan bruge tiden på noget, som du hellere vil f.eks. at sove ti minutter længere, eller nyde en dejlig morgenkaffe i fred. Det vil gøre, at du får en endnu bedre start på dagen.
Hvis du har dage, hvor du f.eks. skal til et større møde eller til event bureauer kan det være oplagt f.eks. at have strøget din skjorte aftenen for inden.

Hvis du åbner dit skab, og det flyder ud med tøj, kan det være, at du bør overveje at rydde ud i dit tøj. Sorter det væk, som du ikke længere bruger, og giv det til genbrugen eller dine veninder, så andre har muligheden for at få glæde af det.

Sikre valg og inspiration
Måske har du ofte en tendens til at gå i det samme tøj selvom, du har et skab fyldt med tøj, som venter på at blive brugt. Hvis du længe har overvejet, at du skulle kaste dig ud i noget nyt, så grib chancen. Eksperimenter med mønstre eller farver, og klæd dig efter årstiden. De skønne farver smitter af på humøret. Det kan være, at du mangler inspiration til, hvordan du kan style dit tøj. Her kan du få nogle veninder over, som kan hjælpe dig, ellers gå på de sociale medier. Her emmer det af inspiration, som kan være med til at inspirere til dine hverdagsoutfits.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.