Match smykkerne til dit outfit

Match smykkerne til dit outfit

Af og til kan det være svært at finde det rette outfit, som du føler dig tilpas i samtidig med, at det ser stilet ud. Smykker kan derfor være en redning for dig, da smykkerne er med til at binde dit outfit sammen. Du kan derfor læse mere om, hvordan du kan pifte dit outfit op.

Guide
Der er mange forskellige veje, du kan gå få at få inkorporeret dine smykker i dit outfit.

  1. Bælter – bælter er med til at pifte dit outfit op. Lad dig endelig ikke blive skræmt af de store bælter, som du måske har liggende i dit skab. Du kan bl.a. bruge bæltet til at få fremhævet din talje, eller hvis du har en lang skjorte på. Prøv forskellige løsninger af – du vil med sikkerhed blive fan af brug af bælte.

  2. Hav forskellige slags smykker, så du har nogle smykker, som passer til forskellige lejligheder.

  3. Hav armbånd og ringe på, da de er med til at fremhæve dine arme og hænder.

Hvis du holder af at gå i byen, og du synes, at dine by-outfits skal piftes op, så de ikke er så kedelige at kigge på, så er smykker din gode ven. Tag nogle flotte øreringe på sammen med en halskæde.

Bære rundt på noget betydningsfuldt
Udover at have smykker på, kan du pifte dit outfit op med en taske. Match dit outfit med en fin taske, hvor du samtidig kan have f.eks. dine bilnøgler liggende. Hvis du skal i byen, kan du have en lille clutch med. På den måde undgår du at skulle betale for at have en garderobe. Hvis du har nogle betydningsfulde genstande, som du godt kan lide at have i nærheden af dig, er det en oplagt mulighed. Det kan være, at du i hverdagene har din månesten liggende i din lomme. Du kan derfor stadig have den i nærheden af dig.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.